Seline Huisman

Intuïtief leiderschap voor visierijke ondernemers en leiders.

seline9-zww

Mijn missie is mensen te helpen hun persoonlijk doel in het leven te herkennen. Ze vervolgens te ondersteunen om hun carrière en leven rondom dit doel, deze bezieling te bouwen.
Om vanuit eigen wijsheid hun impact en draagvlag te versterken in hun ondernemerschap en/of leiderschap. En daarmee dienend zijn aan het grotere geheel. De wereld heeft echt nu wijze leiders nodig!

Ik werk veel met vraagstukken rondom het vinden van bezieling en het ontdekken en vertrouwen op intuïtie.

Intuïtie is je meest wijze raadgever, degene die het groter geheel overziet en jouw aandeel daarin helder maakt. Het helpt je te zien wat er werkelijk speelt, krachten van mensen te bundelen en slagvaardig te handelen.

Ik heb mijn werk volledig toegespitst op het ontwikkelen van het nieuwe leiderschap, waarin het versterken van intuitie een belangrijke rol speelt.
Ik startte mijn loopbaan binnen de financiële sector waar ik vooral werkte met zelfstandig ondernemers. Van deze ondernemers leerde ik hoe belangrijk het is om koers te kiezen, op koers te blijven en daarbij in verbinding te blijven met alle betrokkenen. De keuzes die ondernemers succesvol maakte waren niet gebaseerd op kennis uit boeken. Maar kwamen voort uit intuïtie.

Ik ben 45 jaar en ben getrouwd met Edwin. Wij wonen nu in Hellevoetsluis. Beiden zijn we ondernemer en komen we voort uit een ondernemersfamilie. Dat maakt dat juist het coachen van ondernemers en leiders goed bij me past.
In november 2019 gaan we verhuizen naar Rotterdam. Onze hond Bentley gaat natuurlijk mee.

Naast analytisch coach en groepstrainer ben ik ook Mindfulness en yogadocent. Hieruit heb ik geleerd dat de weg naar succes via stilte loopt. In beginsel is verstilling iets waar mijn cliënten even aan moeten wennen. Maar achteraf zijn ze juist om deze nieuwe ontwikkelde vaardigheid het meest dankbaar.

Mijn werkvormen:
Het ODC assessment wordt als uitgangspunt gebruikt. Vanuit daar start het analytische en/of Non duale coachtraject. Ondersteund waar nodig door mindfulness (inzicht- en aandachtstraining), visualisaties, emotionele intelligentie (onderkennen en reguleren van emoties) en rationele emotieve therapie