Mind your self

Het Mind your self programma is een effectieve manier om optimaal in balans te komen.

Je zult leren je doelen te bereiken door mentale en emotionele zelfsturing. je doelen te bereiken. Mindustry werkt in haar coachingsessies met het gelicenceerde Heartmath programma en RET.

Tijdens het programma worden technieken geleerd die je in staat stellen anders te kijken naar omstandigheden en problemen. Daardoor ontstaat er ruimte voor creatieve en effectieve oplossingen. Stap voor stap ontwikkel je een nieuwe vaardigheid door het benutten van je emotionele en intellectuele kwaliteiten. Genoeg om uitdagingen die op je pad komen aan te gaan en geleidelijk te groeien naar leven en functioneren vanuit je kracht en vanuit je hart.

De methode die gebruikt wordt is eenvoudig en solide, met wetenschappelijk aangetoonde resultaten. De kracht ligt in de combinatie van eenvoud en effect. Met weinig tijdsinspanning wordt gewerkt aan meer balans en vreugde in zowel werk als privé.

Tijdens het intakegesprek stemmen we met elkaar af aan welke doelen wordt gewerkt en wordt tevens het coachingstraject besproken. Afhankelijk van de gekozen technieken bestaat het traject uit 5 of 7 coaching sessies. Het gelicenceerder Heartmath programma wordt door diverse zorgverzekeraars vergoed.